Magnesiumolie massage

Dubbele ontspanning voor je huid, geest en spieren!

Ook mensen met psoriasis zijn van harte welkom!

Magnesiumolie massage

Magnesium, HET anti-stress mineraal:

· Biedt verlichting van stress en verbetering van slaap en concentratievermogen; verbeterde werking van spieren & zenuwen; regulering van de werking van meer dan 325 enzymen & verbeterd zuurstofverbruik; goed voor hart en bloedvaten; vermindering van ontsteking en hierdoor verlichting van pijn en spierkrampen.

· Magnesiumolie via de huid is een ‘natuurlijke tranquillizer’, die zowel preventief als heilzaam kan worden toegepast voor natuurlijke ontspanning, soepele spieren en gewrichten, meer energie, mooie huid en goede nachtrust. Het magnesium wordt door de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen, waar het moet zijn.

De magnesiummassage wordt uitgevoerd met Zechsal magnesium olie, waardoor de massage een dubbel effect creëert.

Naast de ontspanning die ontstaat door het masseren, wordt magnesium door de huid (transdermaal) snel en effectief opgenomen. Tezamen brengt dit een diepe ontspanning en herstel van o.a. spieren teweeg.

Magnesium wordt snel en effectief opgenomen door de huid zonder noemenswaardig verlies zoals het geval kan zijn bij de inname van pillen en capsules. Onze huid is een bijzonder intelligent orgaan en zal opnemen naar behoefte, zolang het gaat om stoffen die om en bij het lichaam behoren. En dit is hier van toepassing!

Magnesiumolie is feitelijk geen olie maar heeft zijn naam te danken aan de olieachtige aanraking die het heeft. Het is een vloeibare vorm van magnesium chloride en water.

De magnesiumolie is een natuurproduct en bestaat uit zuiver magnesiumchloride uit de oeroude (250 miljoen jaar geleden ingedroogde) Zechstein zee. Deze ligt onder Nederland, de Noordzee en het noorden van Duitsland. Het is een van de meest pure magnesiumbronnen ter wereld omdat het zo zuiver is!

De olie kan een wat prikkend of tintelend gevoel geven tijdens de massage. Daarna voel je een diepe warmte. Dit is normaal, zeker als je nog niet gewend bent aan magnesiumolie.

Het is belangrijk dat je een schone huid hebt (d.w.z., zonder bodylotion o.i.d.).

Trek lekkere loszittende kleding aan en laat de olie na de massage nog even zitten. Na de massage voelt je huid vaak wat plakkerig (alsof je in zee hebt gezwommen). Na een half uur is de meeste magnesium wel ingetrokken en zou je kunnen gaan douchen. Daarna kan je je huid desgewenst verzorgen met een bodylotion o.i.d..

Veel water drinken na de behandeling is, zoals na elke massage maar zeker na een magnesium massage, verstandig.